Historie
Vše začalo v roce 1971, kdy se Laurentino De Cerchio zamiloval do malého kousku země s výhledem na moře poblíž města Sciacca. Z této lásky se zrodilo vinařství inspirované dávnými cestovateli – "tuláky", kteří objevovali krásy Sicílie.
Dnes Peri Peri spojuje rodinnou tradici, respekt k přírodě a moderní přístup k vinařství.
Terroir
Vinice Peri Peri rostou na červené půdě zalité sluncem a ovívané mořským vánkem. Pěstují se tady typické sicilské odrůdy – Nero d'Avola, Nerello Mascalese, Perricone, Grillo a Zibibbo – které vínům dodávají jedinečný charakter, plnost a harmonii.
Respekt k přírodě
V Peri Peri věří, že výjimečné víno vzniká z čisté půdy a poctivé práce. Hospodaří ekologicky, bez chemie, v souladu s přirozenými cykly země. Každá lahev proto nese příběh o harmonii mezi člověkem, krajinou a mořem.